42-годишната звезда от "Отчаяни съпруги" очаква първото си дете от съпруга си Хосе Антонио "Пепе" Бастон. Това е потвърдил представител на актрисата пред "Пийпъл".

Вижте снимки на Ева и Хосе >>

Ева е бременна в четвъртия месец и бебето е момче и се очаква през пролетта на 2018 г.

49-годишният Бастон е президент на "Телевиза" - най-голямата медийна компания в Латинска Америка. Двамата започнаха да се срещат през 2013 г. и се сгодиха през декември 2015 г. в Дубай. През май 2016 г. двамата се ожениха в Мексико.

През май двамата отпразнуваха първата си годишнина на фестивала в Кан. "Никога не съм си мислила, че ще се оженя отново. Това е Той", сподели тогава Лонгория, която има два предишни брака - с актьора Тайлър Кристофър и баскетболиста Тони Паркър.

Това ще е първото дете за Лонгория, а Бастон има три деца от предишен брак с мексиканската актриса Наталия Есперон - 22-годишна дъщеря Наталия и 14-годишните близнаци Мариана и Хосе. Третият близнак на бившата двойка, Себастиан, умира скоро след раждането си през 2003 г.

През 2015 г. Лонгория коментира, че не е непременно задължително с Бастон да имат деца и добави, че неговите деца са истински подарък за нея.