Въпреки всички закони на времето, някои хора остават неподвластни на неговата сила, а неостаряващата Дженифър Лопес, която дори на 51 г. е способна да разпали мъжките фантазии като че ли само с едно-единствено магическо щракване с пръсти, определено може да послужи като пример за тази "аномалия".

Ако все пак някой се нуждае от нагледно доказателство, подкрепящо гореспоменатото твърдение, то тогава може да отвори личния профил на певицата в Инстаграм и сам да се убеди в правотата му.

Вижте снимки >>

Една от последните публикации на звездата в мрежата ясно свидетелства, че за нея сякаш не е минал и ден от 2000 г. насам, тъй като наскоро тя пресъздаде част от култовия клип към песента си "Love Don"t Cost a Thing", която преди малко повече от две десетилетия посвети на раздялата си с рапъра Шон Комб, по-известен като Пъф Деди, заради когото през 1999 г. латино дивата прекара едва вечер в ареста, след престрелка в нюйоркски клуб.

Във видеото изпълнителката символично захвърля дрехите си, наред с бижута и аксесоари, които носи, оставайки само по златисто долнище на бански, с което показва, че любовта няма цена и не може да бъде купена нито с пари, нито със скъпи подаръци. Точно така прави и в настоящите кадри, с които отбелязва и 20-годишнината от излизането на своя втори албум, озаглавен единствено с инициалите ѝ.

Те я показват на плажната ивица в Маями, където е заснет и оригиналният клип. В тях тя сваля първо слънчевите си очила, после бялото си палто, наред с една от гривните на ръката си, а накрая, обърната с гръб към обектива, тръгва да съблича късата си черна тениска с нейния лик.

"Размишлявайки над факта, че "J. Lо" навършва 20 г., искам да благодаря на всички вас за подкрепата и обичта през моите възходи и падения!", написа тя в акаунта си към галерия с изображения, направени през същия ден, събрали към момента почти 4 милиона харесвания.

"Кралица", "Истинска икона", "Ти си вдъхновение" и "Прекрасна" са само малка част от комплиментите, които годеницата на Алекс Родригес получи от своите последователи в мрежата.

"Отминаха 20 години, а ти си все същото момиче", заключи една от фенките ѝ.