Ако има една песен, която е химн на алтернативната българска музика с безподобен вокал, текст и звучене, то това е "Обсебен" на Стенли. През 2002 г., в разгара на втората рап вълна и ММ поп манията в България, певецът представя парчето, което звучи като нищо друго в ефира. Музиката е негова, а автор на гениалния текст е Ина Григорова, която е митична фигура сред текстописците у нас.

Вдъхновени от начина, по който песента "обсебва" слушатели от всяко следващо поколение и до днес, 21 години по-късно, Fabrizio Parisi & The Editor създават нова версия, озаглавена "Отново обсебен". Инструменталът е изцяло нов, а Стенли влиза в студио и записва наново вокала. Сингълът излиза и с официално видео, което се покланя на Димитър Митовски - създател на не по-малко безподобното и легендарно видео към "Обсебен". Музикалният клип е дело на младото креативно дуо The Trackers - Еда Кадирова и Евгени Гочев. Черно-бялата визуализация е дива и непредвидима, също като парчето.

Официалната премиера на "Отново обсебен" бе преди няколко дни, и по-точно на 27 януари в българския радио и ТВ ефир, YouTube канала на "Вирджиния Рекърдс" и всички стрийминг платформи.

Снимка: Вирджиния Рекърдс