Предизвикателства за висшата лига - как може да се самозабавляват артистите 5 поредни дни вкъщи?

Могат ли да са си самодостатъчни?

Страхуват ли се от момента, когато ще свикнат със себе си и може дори да започнат да си говорят сами?

Няма грижи, защото точно това чакаме!

DIR.BG отправя предизвикателства към българските артисти.

В зоната "Време за мен" някои от най-забавните, артистични и интересни популярни личности ще разказват как прекарват добре със себе си дните и нощите.

Очакваме от звездните артисти да бъдат все така отворени към почитателите си, които искат да надникнат в домовете им, в навиците им и да се докоснат до емоциите им. 

Първият ни гост е момичето с невероятни висоти по нотната стълбица - певицата Лина Никол. 

Вече я познавате като българката, която BBC пожела да слуша. 

В първите години от живота си малката Веселина Николова се примирява, че музиката ще е просто хоби, но не и професия.

Или по-скоро се опитва да повярва, че това ще е така, защото нотите я следват навсякъде. Дори когато учи за изпитите по "Социология" и "Финанси". 

Веселина участва в немалко конкурси по пеене и композиция. За един от тях в САЩ разказва:

"Въпреки стреса- имаш 2 минути, зад теб чакат 200 човека. Казвали са ми много пъти, че имам черна душа. Че имам чист тон, а аз винаги съм мечтала за дрезгав глас", шегува се Лина Никол.

Лина Никол свири на пиано от 4-годишна, а до края на годината се очаква да издаде първия си дългосвирещ албум.

"В един момент полудях по Марая Кери, Boys II Men и Уитни Хюстън, но има едно парче, което, колкото и да е старо, всеки път, като си го пусна, ми е като за първи път - Babyface - "Simple Days". Припевът винаги ми се забива в главата за известно време - мечта за по-истински, по-хубави дни. Това е според мен посланието. Посланието е, че хората искат да се върнат към по-искрен и чист начин на живот, тъй като сме в една среда, в която всеки се опитва да се съхрани. Липсва изначалното усещане за връзка с хората, може би това е, което понякога на мен ми липсва", споделя Лина Никол в едно от интервютата си за #URBN. 

В момента тя е поставена в условията на онзи "чист" и "по-искрен" начин на живот ... със себе си. И ще ни говори точно за него. 

След музикално странстване в чужбина реши да изпее и първата си песен изцяло на български език - "Колко малко", като накара тези, които никога не са предполагали за съществуването ѝ на музикалната сцена да съжаляват, че са изпуснали толкова време. 

Какво прави у дома Лина Никол? Вижте тук!

Видеото на най-новата ѝ песен може да видите тук: 

 Очаквайте в неделя втората част от предизвикателството към Лина Никол!