Предизвикателства за висшата лига - как може да се "самозабавляват" артистите 5 поредни дни вкъщи. Няма грижи, защото точно това чакаме!

DIR.BG отправя предизвикателства към българските артисти.

В зоната "Време за мен" някои от най-забавните, артистични и интересни популярни личности ще разказват как прекарват дните и нощите добре със себе си. Очакваме от звездните артисти да бъдат все така отворени към почитателите си, които искат да надникнат в ежедневието им, в разберат повече за техните навици и да се докоснат до емоциите им.

Следващият, осмелил се да приеме нашата провокация, е добре познатият ни режисьор Ники Илиев, чиито филми - от "Чужденецът" до "Завръщане", провокираха завиден интерес у публиката и дори бяха рекордьори по гледаемост в България за годината на своята премиера.

С типичното за него свежо чувство за хумор, Ники ни разходи виртуално из своя дом, в който компания му прави Анджи - неговият прекрасен лабрадор. Двамата са абсолютно неразделни, затова "затворник 345687", както сам се нарече Илиев, е на мнение, че на четириногото вече му е писнало от него и се надява той най-после да излезе навън.

Във видеото режисьорът споделя как се храни, поддържа форма и разпуска. Оказва се, че дългият му престой у дома има негативен ефект върху боксовата му круша, която вече "поддава" на ударите му.

Докато обяснява повече за работата си, приковаваща го към компютъра все по-често, Ники без да иска разкри изненадата, върху която в момента се труди... Съвсем несъзнателно той отвори файл на екрана на лаптопа си, разкриващ сценария за втората част на "Завръщане" - най-гледаната българска продукция за 2019 г., привлякла 91 018 зрители в киносалоните през миналата година и събрала на едно място Диляна Попова, Бойко Кръстанов, Башар Рахал, Орлин Павлов, Евелин Костова и др.

Повече за дните на Илиев - разберете от самия него.