Независимо от годините, нижещи се неусетно една след друга, във всеки от нас живее една малка частица от детето, което някога сме били. И подобно на героя на Джеймс Матю Бери от далечната 1904 г. - Питър Пан, то просто отказва да порасне. Благодарение на него обаче нашата пораснала версия, която животът затрупва с грижи и ангажименти, успява да намери наслада в иначе сивото ежедневие.

Все пак малчуганите имат удивителната способност да се радват на малките и простички неща, изграждащи битието, докато с времето възрастните, устремили се към все по-големи цели, постепенно забравят как да го правят. Ето защо най-често на 1-ви юни отправяме носталгичен поглед назад в миналото, припомняйки си онзи отдавна отминал период в житейския ни път, когато всичко изглеждаше по-лесно и далеч по-забавно.

Вижте кадъра >>

Точно това направи и сестрата на Преслава - Ивелина Колева, която, отбелязвайки днешния празник, преди часове публикува като история в своята Инстаграм страница тяхна архивна снимка. На изображението двете са облечени в рокли, а по-голямата с три години Ивелина е хванала ръката на малката Преслава. Изображението е заснето в Добрич, където момичетата са родени и израснали, преди всяка от тях да напусне града, преследвайки мечтите си.

Интересен факт е, че голямата любов и на двете е музиката, затова всяка от тях изучава и завършва фолклорно пеене, което ги отвежда до компания "Пайнер". Родителите им - Янка и Кольо, които работят като шивачка и международен шофьор, са били против това Преслава да преследва кариера още в тийнейджърските си години, но въпреки волята им - още на 15 г. тя започва да пее по различни заведения. Преди Милко Калайджиев да я открие за голямата сцена, тя се е изявявала заедно с няколко оркестъра, първия от които се казва "Шанс", и е сформиран от самата нея и съучениците ѝ.

Напоследък попфолк звездата, която е носителка на цели 13 награди "Певица на годината" на "Пайнер", се радва на времето, прекарано с дъщеря си Паола и любимия си Павел. Още преди у нас да спрат всички концерти и публични изяви, тя реши да прекрати участията си и започна да качва все повече снимки в Инстаграм страницата си от врачанското село Оселна, където половинката ѝ притежава не само къща, но и обширни овощни градини.

Преди няколко часа изпълнителката на "Да гори в любов" показа на последователите си в социалната мрежа най-новата си страст - колоезденето, за която казва, че е страхотен здравословен начин, с който всеки може да се отърве от качените през последните месеци килограми.

"Тези дни завидях на няколко велосипедисти и реших и аз да се оборудвам", казва брюнетката.

Снимка: Официален профил в Instagram