Кейт Микучи, актрисата, която влезе в ролята на Луси - гадже на Радж, в сериала "Теория за Големия взрив", заяви, че е болна от рак.

В профила си в TikTok тя разкри, че е диагностицирана с рак на белия дроб. Микучи обаче успокои последователите си, че лекарите са хванали заболяването много рано и че вече е преминала през операция. Актрисата каза още, че през следващите няколко седмици ще се движи бавно и ще си почива, но след това всичко трябва да бъде по старому.

Звездата също така разкри как е открила заболяването, като отговори на въпрос на фен в секцията си за коментари. "Имаше едно нещо в кръвните ни изследвания, което беше много завишено", каза. "Така че отидох на лекар, който ми направи няколко прегледа. Той сканира сърцето ми и там забеляза петното в белия ми дроб". По нейни думи през живота си не е изпушила дори една цигара, но въпреки това се е разболяла от рак на белия дроб. "Наистина е странно, защото никога не съм пушила цигари през живота си, така че това беше изненада", обясни Микучи.