Най-мащабното събитие за поп култура у нас, фестивалът Aniventure Comic Con, събра на едно място не само всички любители на манга, аниме, косплей, гейминг, графити, комикси и кино, но и тримата тв "ергени".

Виктор Стоянов, Евгени Генчев и Алек Младенов с охота позираха заедно, като за героя от третия сезон на любовното риалити, това беше първа поява от много време насам.

Припомняме, че след шокиращия финал на "Ергенът 3", в който Алек предпочете да си тръгне сам, а не с някоя от финалистките Маги и Надежда, той стана жертва на голям хейт от страна на зрителите на шоуто, което явно го провокира да се покрие за известно време.

Основната критика към Младенов беше, че е мамино синче, защото именно след откровеното неодобрение на майка му към двете финалистките той обяви, че не желае да гради сериозни отношения с никоя от тях.

Интересното е, че няколко от претендентките за сърцето му, Маги Томова, Екатерина Тодорова, Валерия Дакова, също присъстваха на Aniventure Comic Con. Там обаче момичетата не изглежда да са успели да се видят.

View this post on Instagram

A post shared by Aniventure Comic Con (@comiccon.bg)

Снимките на тримата "ергени" очаквано предизвика множество коментари в социалните мрежи, като нападките към Младенов продължиха. Масово потребителите задаваха въпроса дали блондинът е отишъл на събитието с майка си.

Участници в "Ергенът" отговаряха на въпроси

Снимка: Скрийншот Instagram