Въпреки че съвсем скоро се очаква по малкия екран да започнат новите епизоди на най-романтичното предаване, излъчвано някога у нас, разказващо историята на един мъж, опитващ се да открие истинската любов сред десетки жени, желаещи да покорят сърцето му, героите от първия му сезон все още държат интереса на зрителите... Или поне онази част от тях, която успя да се възползва от придобитата покрай шоуто слава, задържайки я и до днес. Точно като Александра Гърдева, която бе определяна като сигурна фаворитка за победа, докато не взе решението доброволно да напусне формата малко преди неговия финал, освобождавайки пътя на Виктория Капитонова и Дениз Хайрула към желания от всички дами Виктор Стоянов.

Докато бе част от продукцията, тя бе сред най-обсъжданите претендентки за обичта на бившия професионален спортист, най-вече заради конфликтите, в които изпадаше с останалите участнички, опитващи се да го съблазнят. След като напусна снимачната площадка на риалитито, освен като психолог, практикуващ хипнотерапия, брюнетката, живяла шест години във Франция и още толкова в Испания, започна да се изявява като инфлуенсър, при това доста успешно. Нейните над сто и двадесет хиляди последователи в Instagram често виждат как промотира на страницата си различни продукти, което навярно ѝ носи повече приходи от професията ѝ, иначе надали всяка втора нейна публикация би била обвързана с реклама.

Вижте кадъра >>

Само че съвсем наскоро тя сподели в социалната мрежа съвсем различен пост, с който привлече всеобщото внимание към себе си, разкривайки нещо колкото съкровено, толкова и любопитно от личния си живот. Алекс качи в платформата снимка, с която поздрави своите почитатели с настъпването на 2023 година, като в придружаващото я послание обяви, че е разбулила дълго пазена тайна. На кадъра тя позира пред фотографския обектив в компанията на непознат мъж, за когото признава, че е неин брат. От думите ѝ става ясно обаче, че доскоро дори самата тя не е знаела за неговото съществуване.

лагодаря ти 2022 година, донесе ми много щастие, любов, нов дом, много опитност, разбрах, че имам брат и семейството ми стана по-голямо. Сбъднах много мечти. За 2023 си пожелавам семейство, дом, не само в материален аспект, а и в духовен. Благодаря ти, батко, че те има, че си до мен", написа тя в първите часове на януари, без обаче да разкрие как е научила тази озадачаваща новина.

Снимка: Официален профил в Instagram

Въпреки това, представяйки го във виртуалното пространство, тя го е отбелязала, разкривайки, че той се казва Валери Георгиев.

В коментарите, редящи се под изображението, някои от потребителите на приложението за комуникация поискаха да разберат повече за случая, като се опитаха да я накара да разкаже как е открила брат си, само че тя отказа да им отговори, запазвайки пълно мълчание по темата.

Снимка: Официален профил в Instagram