Част от думите, с които може да се опише лятото са "горещо" и "желано", поради тази причина, ако то бе човек, със сигурност щеше да бъде жена, а тя най-вероятно би изглеждала като Александра Петканова. Моделът има всички дадености, с които спокойно може да конкурира температурите на жаркия сезон, а всяка следваща снимка, която качва в социалните мрежи, сама по себе си е доказателство за това твърдение.

Преди броени часове съпругата на Даниел Петканов, по-познат като Лудия репортер от телевизионния екран, за пореден път засвидетелства, че е една от най-сексапилните дами у нас. Тя сподели галерия от две изображения, способни да накарат пулса и най-хладнокръвния представител на силния пол да се ускори. На тях брюнетката позира пред фотографския обектив в кафяв бански костюм от две части, показващ стегнатата ѝ форма, която поддържа с упорити тренировки.

Вижте снимки >>

Едното изображение показва Алекс в цял ръст, застанала до външна душ кабина, а зад нея се виждат зелена морава. Следващото обаче показва мокрото ѝ тялото в близък план, по чиято кожа се стичат множество капчици вода от пуснатия душ.

Наскоро семейство Петканови се върна в столицата от своята почивка по родното крайбрежие. Те прекараха няколко дни в луксозен хотел, намиращ се между курортите Свети Влас и Слънчев бряг. Колкото и да е странно, това беше първия им престой край морето, в който и тримата бяха заедно, както бившата тв водеща уточнява към фотография, на която тримата се радват на слънчевите лъчи във водите на плувен басейн.

"Като гледам тези снимки и сърцето ми се разтапя. Благодарна съм от цялата си душа, че имам това семейство! Обичам ви!", гласи посланието ѝ към друг кадър, заснет по време на разходката им из популярното яхтено пристанище "Марина Диневи".