Въпреки че е най-сигурният начин за пътуване от една точка на света до друга, летенето също има своите минуси и често предизвиква не по-малко ядове у хората, на които им се налага да се придвижват по въздух. Без съмнение това твърдение биха подкрепили много от редовните пътници на различните авиокомпании, които навярно могат да съставят цял списък с оплаквания, без да им се налага да мислят кой знае колко по темата.

Сред множеството неща, предизвикали недоволството им, със сигурност обаче ще попадне дразнещият навик на повечето превозвачи, които от време на време някак успяват да загубят багажа им, запокитвайки го на някое мистериозно място, далеч от този на останалите пасажери на борда.

Вижте снимки на Алекс >>

За неудобствата, вследствие на подобен случай, може да свидетелства и Памела Андерсън, която по същата причина остана без личните си вещи при първото си посещение на България преди точно едно десетилетие, когато се съгласи да вземе участие в родното издание на предаването "VIP Brother". Тогава тя прекрачи прага на къщата единствено с раираната рокля на гърба си, поне докато принадлежностите ѝ не успяха да намерят своя път обратно до нея няколко дни по-късно. Сега обаче подобна съдба сполетя и половинката на Лудия репортер, която някога също бе част от популярните съквартиранти в риалити формата, само че в друг негов сезон.

Наскоро Александра Петканова разказа чрез видео на абонатите в личния си YouTube канал за серия от премеждия, през които ѝ се е наложило да премине, за да стигне до Белград през отминалия декември. Тя обясни, че тръгнала за западната ни съседка заради рекламна кампания на голяма и популярна козметична марка, заедно с още няколко жени от Сърбия и Хърватия.

По думите ѝ обаче за малко е щяла да пропусне ангажимента, защото полетът ѝ до Мюнхен, където е трябвало да се прекачи, е закъснял, а освен това в бързината разчела грешно информацията на билета си, поемайки към друг изход. След много тичане напред-назад, както тя самата казва, в последната минута все пак успяла да се качи на правилния самолет.

Пристигайки най-после в сръбската столица, красавицата с ужас установява, че през този ден късметът очевидно не е на нейна страна, понеже куфарът ѝ, съдържащ всички нейни дрехи, не е там. След като попълва необходимите документи става ясно, че той е открит, но ще ѝ бъде върнат едва на следващия ден, часове преди тя да отпътува за България. Петканова изтъква, че зна щастие всичките ѝ пари и зарядното за телефона ѝ са в ейната дамска чанта. След като се настанява в хотелската стая, тя излиза на вечеря с останалите момичета, вървейки по студените и дъждовни улици, носейки облеклото, с което е кацнала от София.

Въпреки това тя се справя с непредвидените изпитания и на следващата сутрин заснема фотосесията, а после отива да дублира кадри за телевизионната реклама, която са направили паралелно със снимките. Не след дълго Алекс е отново на летището, където взема багажа си и се отправя към дома.