Наред със слънчевите лъчи и високите температури настъпи и ваканционният сезон, който, макар и с няколко сериозни разлики, съпоставен със своите предшественици, все така носи обещанието за горещи емоции и незабравими преживявания. И докато по-голямата част от популярните имена у нас заложиха на нашето Черноморие, има и такива, които стигнаха по-далеч.

От няколко дни Алекс Петканова се намира в прекрасния курорт Ханиотис, Гърция, известен с иглолистната си гора, която плавно преминава в дълга плажна ивица. Водата в Торонийския залив на Бяло море, разделящ полуостровите Касандра и Ситония, е ясна и топла, а посетителите карат джетове и уиндсърф сред вълните.

Вижте снимки >>

Във въздуха по крайбрежието се носи аромата на печена риба, идващ от таверните, редящи се по пясъка, които предоставят спиращи дъха гледки към залеза. Въпреки че мястото е популярно сред туристите, районът разполага с множество уединени места за отдих, далеч от безбройните заведения, изпълващи брега.

Всъщност, съпругата на Даниел Петканов, познат като Лудия репортер от малкия екран, е в южната ни съседка по работа. Именно там се провежда нова фотосесия за марка бански костюми, на която Алекс е рекламно лице, но това далеч не означава, че между снимките тя не може да се наслади на удоволствията, които дестинацията предлага.

В своя личен Инстаграм профил моделът често споделя изображения както от престоя си, така и от работния ангажимент, с които радва своите последователи. Когато не позира пред фотографския обектив, тя често може да бъде забелязана как се наслаждава на хубавото време с чаша студен коктейл в ръка. А прекрасната ѝ фигура, която поддържаше чрез интензивни тренировки през цялата карантина, събира всички погледи на плажа.

Почитателите ѝ не скриха възхищението си от стегнатото ѝ тяло, като написаха множество комплименти под кадрите в социалната мрежа, а някои дори я нарекоха "българската София Лорен".

"Изглеждаш невероятно", "Перфектна си", "Фантастична" и "Съвършена" са само част от коментарите относно визията ѝ.

Преди да замине за Гърция, Алекс имаше случайна, но интересна среща, която самата тя определи като празник. Високият ръст на Петканова не е тайна за онези, които са я срещали на живо, ето защо тя рядко се натъква на жена, чиито сантиметри са повече от нейните. Затова, попадайки на такава, тя веднага сподели снимки в мрежата.

"Срещата с това момиче ме направи истински щастлива!", гласи посланието към галерията.

Снимка: Официален профил в Instagram