Съвсем наскоро ви срещнахме с 19-годишната Наталия Мирских - рускинята, изглеждаща като Дженифър Лопес, но се оказва, че най-голямата държава в света може да предложи повече от един двойник на холивудска звезда. Съвсем наскоро медийните прожектори насочиха светлините си към друга дама - Алина Царакова, сравнявайки я с неведнъж сочената за най-красива жена на планетата Анджелина Джоли.

Вижте снимки >>

Дори името на Алина звучи близко до това на актрисата, но само то не би я поставило на страниците на таблоидите. Факт е, че визуалната прилика между тях не е малка, като на това мнение са не само руските издания, но и голяма част от последователите ѝ в социалните мрежи... Но не и самата Царакова, която не желае да добие популярност заради физическото сходство с бившата съпруга на Брад Пит, и дори изтъква, че всъщност прилича на баща си, а също така твърди, че е тежи повече в сравнение със звездата от "Господарка на злото".

Тя е на 29 години и родом е от Северна Осетия, но в момента живее в Москва, където, благодарение на своята красота и чар, се изявява професионално пред фотографските обективи като модел. Наред с това обаче е майка на пълен работен ден. Алина има 3-годишен син - Дейвид, който присъства в множество от публикациите в нейната Инстаграм страница. Тя е изцяло отдадена на грижите си за него, а любовта ѝ ясно лични от всеки кадър, споделен в интернет пространството.

По-голяма вероятност сърцето ѝ е свободно, защото единственият мъж, който присъства в акаунта ѝ, е нейният наследник.

И докато по-голямата част от потребителите в мрежата хвалят нейната външност и я питат каква е тайната на красотата ѝ, други са скептично настроени към визията ѝ, предполагайки, че тя се дължи на пластични корекции.