Факт е, че популярните личности трябва постоянно да поддържат интереса към себе си жив, за да задържат своето място под светлините на прожекторите за колкото се може по-дълго. Понякога обаче методите, посредством които се опитват да привлекат всеобщото внимание, могат да им изиграят неприятна шега, доказваща, че противно на всички твърдения, лошата реклама все пак съществува.

Един такъв скорошен пример бе драмата между Александра и Даниел Петканови, която към днешна дата някои от почитателите им открито определят като добре обмислен пиар трик. Неотдавна те споделиха в социалните мрежи видео, в чиито кадри обясниха, че съюзът им преминава през труден период, от който разводът е съвсем възможен изход. Думите им съвсем очаквано провокираха интереса на широката аудитория, поискала да разбере повече за трусовете в брака на съпрузите.

Вижте снимки >>

Няколко дни по-късно обаче те пуснаха втори клип, информиращ техните почитатели, че в крайна сметка любовта е възтържествувала и те са успели да изгладят своите отношения. Нещо повече, от известно време насам, подобно на редица звезди, намерили спасение от непостоянния нрав на февруари, отскачайки до екзотични дестинации, двойката се намира в далечна и красива Доминикана.

Само че наред с комплиментите, редящи се под плажните им снимки, качени в социалната мрежа, сега двамата са изправени и пред немалко критики от страна на своите последователи, обвиняващи ги, че почивката им е платена с парите, които са спечелили от гледанията на публикациите, акцентиращи върху възможната им раздяла.

Снимка: Официален профил в Instagram

"Това с паричките от последните "сценки", нали?", написа един от потребителите на платформата, но въпросът му така и не бе удостоен с отговор, както се случи и с други подобни запитвания.

Разбира се, за да се насладят максимално на високите температури и слънчевите лъчи, под които се припичат на лазурната крайбрежна ивица, далеч от дома и родителските си задължения, Александра и Даниел надали посягат често към телефоните си, освен ако не искат да запечатат някой миг от ваканцията си в това късче от самия рай. Така например преди няколко часа моделът качи в акаунта си фотографии от деня, в който е "изгоряла като домат".

Снимка: Официален профил в Instagram

На тях бившата участничка в предаването "VIP Brother" за пореден път демонстрира безупречната си фигура, която поддържа с усилени тренировки, по изрязан розов бански, чиято кройка силно напомня моделите на марката "Inamorata" - собственост на Емили Ратайковски.