Половинката на Лудия репортер - Александра Петканова, неведнъж е била сочена за една от най-привлекателните жени в страната ни, надарена с горещ сексапил, който сякаш автоматично привлича всички погледи към нея. Тя обаче никога не е пазила в тайна, че хубавата ѝ визия до известна степен се дължи на козметични корекции, на които се е подложила през годините.

Може би именно нейната откровеност е спечелила симпатиите на общо 453-те хиляди души, решили да последват страницата ѝ в Инстаграм. Разбира се, тази цифра нараства с всеки изминал ден, превръщайки я в истинска звезда в платформата, както и влиятелна инфлуенсърка, което макар всеобщия скептицизъм, се оказа доста печеливша работа в последно време, въпреки че не може да се категоризира като истинска професия.

Вижте Алекс преди корекциите >>

Но да се върнем към Алекс. Преди часове тя за пореден път демонстрира своята искреност, споделяйки повече за разкрасителните процедури, на които се е подложила в миналото. В ново 40-минутно видео, качено в семейната YouTube страницата на Петканови, брюнетката открито обяснява на своите почитатели какви са били мотивите, накарали я в миналото да промени външния си вид. Седнала на дивана в своя дом, облечена в бяло спортно облекло, тя подробно разяснява кога и как е започнало всичко.

По думите ѝ първата стъпка била през 2016 година, когато е уголемила бюста си с на 335 кубика, посредством силиконови импланти, поставени подмускулно. Поводът, поради който се подлага на операцията, е професията ѝ на модел.

"Срещах затруднения при фотосесиите за бански костюми. Самата им чашка не стои добре, ако нямаш хубав или поне някакъв бюст, а аз нямах, бях с много малки гърди. Нуждаех се от промяна на първо място от чисто професионална гледна точка, а на второ - чисто пропорционално, защото структурата на тялото ми е такава, че имам широк ханш, а нагоре бях кокалеста... В крайна сметка тази процедура стана моя фикс-идея и съм горда, че сама изкарах парите си за нея", разказва Алекс.

В кадрите тя признава, че първият пластичен хирург, при когото е отишла на консултация, е успял да я стресне, показвайки ѝ колко големи импланти иска да ѝ постави. Още от самото начало обаче, тя искала гърдите ѝ да изглеждат максимално естествено, затова се насочила към друг специалист.

Още на следващата година - през 2017-та, бившата участничка във "VIP Brother" започва да си слага филъри в устните, за да станат по-сочни и плътни. Тя заявява, че докторите, които посещава, категорично ѝ забраняват да си инжектира повече хиалуронова киселина, отколкото е необходимо.

"Слава на Бог, че ме срещна с тези хора, защото ако не беше тяхната реална преценка, сигурно щях да съм се направила на маймуна досега", признава през смях Петканова.

Освен това, преди половин година преминава и през процедурата "Jawline", която контурита челюстта чрез по-твърд филър.

Във видеото тя изрично уточнява, че не е пипала скулите си, просто генетически е наследила добрата им костна структура от своя дядо. Въпреки че от известно време насам няколко родни сайта пишат, че е Алекс е променила формата на носа си, тя подчертава, че това не се е случвало, макар да потвърждава, че е го е обмисляла.