С всеки свой проект ALMA ни отвежда на емоционално пътешествие в света на музиката, впечатлява с авторски талант и нежни вокални линии. Новата ѝ песен се казва "Paralyzed" вече е факт, като певицата пусна и визуална реализация към нея.

Това е второто парче от дебютната мини колекция на изпълнителката, която тя представи през април с премиерата на едноименния ѝ сингъл "Dark Side Of The Moon". По създаването на музиката и текста на "Paralyzed" тя работи с Константин Бешков (KayBe) и с един от най-добрите автори на филмова музика - Jonathan Shanes, в резултат на което се ражда хипнотизираща и ексцентрична песен.

"Paralyzed" е стъпка към себеоткритието, грижата и вътрешния баланс, за който пея в EP-то ми "Dark Side of the Moon". В песента разказвам за пътя към себе си и не леката задача да не позволя на света да влияе на емоционалното ми състояние и възприятието ми за мен самата. Процесът не е лесен. Често ни кара да се чувстваме парализирани, заклещени между миналото и бъдещето", споделя за проекта ALMA.

Визуализацията на "Paralyzed" e смела и необикновена. По концепцията на видеото ALMA си партнира с креативното дуо The Trackers, a по реализацията работи Иван Димитров (Торекса) и екипа на "Вирджиния Рекърдс".

Аудио и видео премиерата на "Paralyzed" бе в последния ден на миналия месец, във всички аудио стрийминг платформи, в българския радио и ТВ ефир и в официалния YouTube канал на ALMA.

Снимка: Вирджиния Рекърдс