Протестът на звездите срещу правилата на Инстаграм да не публикуват снимки, на които се виждат зърната на гърдите им, става все по-силен и свиреп.

Майли Сайръс е една от знаменитостите, които нарочно пусна свои снимки с прозрачен бял и мокър потник, под който ясно се виждат гърдите ѝ.

Друга звезда - Амбър Хърд, нашумяла най-вече с развода си с Джони Деп, е публикувала снимка на своя колега - Джейсън Момоа, на която се виждат неговите зърна.

Вижте снимки >>

В поста си Амбър е написала:

"В чест на правилата на Инстаграм срещу показването на женските зърна... докато моите се радваха на привилегията съвсем за кратко, това е напълно позволено за мъжете. Реших да сменя своята снимка с тази, която отговаря на стандартите за голота в Инстаграм и внимателната му джендър политика."

Постът на Амбър е наистина впечатляващ. Снимката на Джейсън Момоа е изключителна, но коментарите, както винаги, са най-изненадващото, което социалната мрежа може да ни даде. Един от тях гласи "Гърдите му са по-големи от твоите", а в друг се казва "Тази снимка ще събуди завист в някои момичета".