Януари може и да се приближава към своя край, но тържествата, които съпътстват годината, едва сега започват. След като преди седмица плеймейтката Златка Райкова отбеляза рождения си ден, сега е време на още една популярна българска дама да отпразнува своя.

Вижте снимки >>

Попфолк певицата Теодора Руменова Андреева, по-известна като Андреа, преди ден навърши 33 г. Бившата половинка на Кубрат Пулев посрещна личния си празник в столично заведение, в компанията на приятелите си. Сред гостите бяха моделът Моника Валериева и популярния влогър Диди (Hiken Shitken).

За специалната вечер тя бе избрала къса бяла рокля с голи рамене, която имаше ефектни широки ръкави и декоративни връзки в предната част. Андреа бе оставила дългата си руса коса да пада свободно върху раменете на леки къдрици, а гримът ѝ акцентираше върху очите.

В своята Инстаграм страница, под формата на истории, тя показа мястото, на което се състоя събитието. Помещението бе богато декорирано както с множество балони във различни цветове и форми, като част от тях изписваха "Happy Birthday". На кадрите се вижда, че на масата стоят десерти, поръчани за повода. Сред множеството, украсени с рози и корони, имаше един с форма на мъжки полов орган с шапка и папийонка.

"Моника Валериева, ти си луда", коментира рожденичката чувството за хумор на своята приятелка към кадър на сладкиша.

Часове преди това, Андреа отбеляза празника си със своя снимка, която качи в социалната мрежа. На нея тя позира в градината на луксозния хотел "Ciragan Palace Kempinski", разположен на брега на Босфора в Истанбул. На изображението блондинката е по леопардов бански в две части, към който е прибавила слънчеви очила тип "котешко око", и стои върху огромни плажни възглавници.

"Никога не съм обръщала внимание на хората, които ми казаха да излизам и да живея. Винаги принадлежах на онова, което беше далеч от мен и на онова, което никога не можех да бъда. Всичко, което не беше мое, ми се струваше пълно с поезия. Единственото, което някога обичах, беше чистото небитие", гласи посланието към фотографията.