Изминаха вече месеци, откакто Андреа и Кубрат Пулев се разделиха за втори път, а през това време певицата стигна до извода, че случилото се, макар и болезнено, всъщност е било за нейно добро, тъй като ѝ е помогнало по пътя към личностното ѝ развитие. Всъщност, преди две седмици, по случай премиерата на новата ѝ песен "Егоист", самата тя призна, че е имало период, в който се е чувствала изгубена, но по-важното е, че отново е успяла да открие своето "Аз".

Ето защо може да се каже, че последният ѝ сингъл е пропит с емоциите, през които е преминала през онзи етап. Някои от почитателите на блондинката дори са на мнение, че текстът на "Егоист" е директно обръщение към бившия ѝ партньор.

Вижте снимки >>

"Личи си, че е изпяла всичко, което искала да му каже", пише една от нейните почитателки под видеото в YouTube.

Но все пак само певицата знае дали това наистина е така.

Онова, което Андреа казва, е, че за нея проектът е много специален и поради тази причина е искала видеото към него да бъде повече от поредния клип.

"Моментни състояния на любов, страст, падение. Заложихме повече на актьорска игра и се надявам да не Ви изплашим! Всичко е изкуство и изкуството е в мен!", пише тя към своя публикация в Инстаграм.

Засега парчето се радва на голям интерес в платформата на YouTube, където вече е надхвърлило 1 милион показвания. В коментарите голяма част от потребителите на сайта отправят своите поздравления към Андреа, изтъквайки, че за тях това е нейното голямо завръщане на музикалната сцена.

Междувременно изпълнителката се радва на прекрасното лятно време по нашето Черноморие, откъдето не спира да споделя горещи кадри. Провокациите сякаш са се превърнали в запазена марка на блондинката, която често флиртува с фотографския обектив и споделя дръзки изображения със своите последователи в социалните мрежи.

Към днешна дата Теодора Андреева, както е истинското ѝ име, се наслаждава на почивката си в Златни Пясъци, прекарвайки по-голямата част от времето по бански, припичайки се под слънчевите лъчи. Вчера обаче тя отново вдигна градусите до максимум, пускайки като 24-часова история в сайта няколко снимки, на които е седнала върху скали в морската вода, позирайки само по черни бикини с розови ленти. Голите си гърди тя прикрива с ръце, а плажната ѝ визия се допълва от черна шапка и тъмни очила.