В Лос Анджелис температурите може и да са все още високи, но това далеч не означава, че слънчевите лъчи ще забавят пристигането на Коледа следващия месец. Предвид натоварената си програма, която включва снимките на филма "Вечните", Анджелина Джоли е решила да използва малкото си свободно време, за да се подготви за предстоящите празници отрано.

Вижте снимки >>

Като майка тя е напълно наясно, че една от причините децата да очакват с нетърпение този ден, се крие в подаръците, чакащи ги под елхата. Ето защо актрисата използва кратката си почивка от подготвянето на продукцията, за да се отдаде на пазар с най-малката си дъщеря Вивиан.

По голяма вероятност двете са взели и нещо за осиновения ѝ син Пакс Джоли-Пит, който този петък ще посрещне своя 16 рожден ден.

Носителката на "Оскар" превърна обиколката по магазините в събитие, изпълнено с много стил. Визията ѝ за разходката бе нежна. Тя се бе спряла на дълга бежова рокля "Crowther" на дизайнерката Габриела Хърст, която подчертаваше добрата фигура на брюнетката, следвайки извивките на тялото ѝ до средата на бедрата. Надолу тоалетът се разкрояваше, падайки над глезените ѝ на гънки.

За разлика от светлия цвят на дрехата, аксесоарите ѝ бяха в черно - дамската ѝ чанта с етикет "Celine", ниските обувки "Everlane" и големите слънчеви очила. А от пазарската ѝ чанта се подаваха няколко подаръчни торбички, украсени с коледни мотиви.

Наскоро стана ясно, че след развода си с Брад Пит, холивудската звезда отново е тръгнала по срещи. Въпреки факта, че се е видяла с няколко мъже, обаче, не се е получило нищо сериозно.

"Тя няма идеята да започва нова връзка с някого, това не е неин приоритет. В момента се е фокусирала изцяло върху децата и кариерата си, като междувременно все още се опитва да се справи с последиците от развода си", споделя източник на сп. "US Weekly".

Той е сигурен, че все някога красавицата отново ще бъде готова да продължи с романтичната част на живота си и не изпитва съмнение, че това ще се случи... рано или късно.

Вижте тази публикация в Instagram.

#angelinajolie wears the resort Crowther dress in beige #gabrielahearst

Публикация, споделена от Gabriela Hearst (@gabrielahearst) на