Актьорът Антъни Хопкинс винаги знае как да заинтригува публиката. И когато не го прави от големия или от малкия екран, го прави в Инстаграм. Сър Антъни напоследък се е отдал на свирене на пиано, готвене и украсяване на дома за Коледа. Нещо повече, коледното настроение така го е обхванало, че 82-годишният актьор, който пресъздаде без грешка образа на д-р Ханибал Лектър, се е снимал с весела коледна шапка, като така прилича повече на джудже, отколкото на Добрия старец.

Физиономията, която е направил специално за снимката, е още по-смешна, но това не е никакво предизвикателство за актьор от неговия ранг.

Вижте кадъра >>

Преди няколко седмици, по повод Деня на благодарността, който е изключително ценен и почитан празник в САЩ, Антъни Хопкинс публикува друг забавен кадър, до който написа:

"Виждам пуйка, правя пуйка. Честит Ден на благодарността!Тъкмо започвам да правя царевичен хляб. Нали все пак съм син на пекар..."

Не по-малко интригуващ бе и поздравът му за Хелоуин, когато пусна видео, на което свири на пиано една от любимите си мелодии със страшна маска на лицето.

Докато гледаме "домашните" превъплъщения на Антъни Хопкинс, очакваме да го видим и във филма "Бащата", чиято премиера е само след няколко дни - на 18 декември.