Съвсем наскоро наследникът на най-красивата българка за 2009 г. - Антония Петрова, порасна с още една година. Малкият Благовест Батинков (или Бест, както галено го наричат неговите родители), навърши две години преди три дни. Предвид, че пандемията от новия коронавирус все още не е отшумяла, въпреки че от началото ѝ вече измина повече от една година, семейството реши да отбележи хубавия повод не с тържество, а със специална фотосесия.

През последните няколко дни блондинката споделя със своите последователи в Инстаграм множество кадри от празничния ден, на които синът ѝ пресъздава визията на главния герой в анимационния филм "Бебе бос" на компания "DreamWorks", създаден от екипа, стоящ зад успешните продукции "Шрек", "Мадагаскар", "Кунг-фу панда" и др.

Вижте снимки >>

Лентата, превърнала се в основна тема на снимките, качвани от съпругата на бизнесмена Ивайло Батинков, разказва за това как появата на новородено променя животът на едно семейство, а редицата приключения, през които преминават персонажите, забавляват най-малките зрители.

"Приятели, представяме ви традиционната ни семейна фотосесия по случай 2 рожден ден на Батинков, Благовест Батинков! Темата на снимките му пасва идеално и въобще не се затруднихме при избора ѝ, тъй като и на външен вид и по характер Бест си е абсолютен "Baby Boss"!

Мама Ния и татко Иво също напълно са спазили темата агент 007! Съчетахме я с модерните напоследък за тази възраст Smashcake photosession! Цялото семейство искрено се забавлявахме и смятам че си личи! Споделяме кадрите с вас с послание да бъдем здрави и нека царуват любовта и сплотеността в семействата ни!", пише моделът в поста си.

Подобно на анимационния персонаж, в който се превъплъщава, на изображенията рожденикът е облечен в цялостен костюм, но с малката разлика, че той е тъмносин, а не черен. Освен това, от визията му отсъства неизменната вратовръзка, превърнала се в запазена марка на бебето от филма, но за сметка на това разполага с куфарче като неговото. На заден фон се виждат множество балони в синьо, бяло и черно, както и гирлянди с надпис "Бест". Сред декорацията присъстват и няколко филмови клапи, на които името му е изписано срещу позицията "режисьор" на продукция, озаглавена единствено с цифрата 2.

Неотдавна тримата се върнаха от почивка на Малдивите, където се откъснаха за малко от строгите ограничителни мерки в държавата ни по онова време и се насладиха на приятният тропически климат на островната държава.