Преди настъпването на всеки дългоочакван отпускарски сезон, повечето хора с ентусиазъм планират къде ще прекарат свободното си време - далеч както от офиса, така и от всички отговорности и ангажименти, изпълващи нормалното им ежедневие. Но въпреки намеренията им, едва една част от тях съумяват не само да организират, но и да реализират своята мечтана почивка, отговаряща изцяло на техните представи и очаквания.

По всичко личи, че семейството на Антония Петрова е успяло да осъществи своята перфектна и вълнуваща ваканция, която все още продължава с пълна сила. Преди няколко часа носителката на титлата за най-красива българка през 2009 г. реши да сподели със своите последователи в социалната мрежа множество снимки, създавайки своеобразен визуален разказ за морското приключение, на което тримата с нейния съпруг и син са се отдали.

Вижте снимки >>

Въпреки дългите опашки, виещи се вече седмици наред пред гръцката граница, те са избрали именно южната ни съседка като дестинация за своя отдих. Но вместо да се "закотвят" в едно курортно селище, както правят повечето туристи, Батинкови са решили да се отдадат на приключение, отвеждащо ги на различни точки из красивия архипелаг Спорадите, чиято екзотика и атрактивност конкурират тези на Йонийските острови, или поне така твърдят пътешествениците, които са имали възможността да видят със собствените си очи и двете места.

Снимка: Официален профил в Instagram

За своята гръцка одисея Антония и Ивайло са наели яхта, с която плават по синьозелените води на Егейско море, обикаляйки островната група. Обиколката им е започнала от град Волос, разположен в Пагасетийския залив, като маршрутът им постепенно е преминал през всички интересни точки в континенталната част на юг. С плавателния съд, чийто капитани са Петрова и мъжа ѝ, те са стигнали до Скопелос, Скиатос, Алонисос, Скирос, както и редица други необитаеми острови, популярни с живописните си пейзажи, изградени от борови гори.

Когато не се припича под слънчевите лъчи на борда, блондинката смело скача да плува в открито море заедно със своя наследник, който се наслаждава на времето със своите родители и дори обича спи върху краката на майка си. Наред с кадрите на дивата природа в района, Антония качи и такива, показващи населените места.

Снимка: Официален профил в Instagram