Актьорът и бивш губернатор на Калифорния - Арнолд Шварценегер, определено е за спазване на правилата за изолация, но иска да отправи и положително послание към хората.

72-годишният актьор си направи разходка с велосипед през съботния ден, заедно с две от петте си деца - Патрик на 26 и Кристина на 28 години и по време на това излизане Арнолд Шварценегер носеше впечатляваща маска с надпис "We'll Be Back".

Разбира се, посланието върху черната маска на актьора е препратка към култовия филм "Терминатор", в който Арнолд играе ролята на робот и всички помнят знаменитата му реплика от лентата "I'll Be Back".

Шварценегер сподели снимка в своя Инстаграм профил, на която той е седнал на велосипеда си на фона на плажа Санта Моника в Калифорния.

Вижте кадъра >>

Посланието до снимката гласи:

"Ще се върнем. Заедно ще преминем през това!"

През март бившият губернатор на щата дари 1 милион долара за ръкавици, маски и предпазни облекла за медицинските лица, които се борят на първа линия с коронавируса.

"Никога не съм вярвал, че да седиш на дивана и да се оплакваш от това колко лошо е положението, е решение. Винаги съм вярвал, че всички трябва да дадем нещо от себе си, за да подобрим нещата", написа Арнолд Шварценегер в Инстаграм.