Певецът Bad Bunny разкри с какво би се занимавал, ако не създаваше хит след хит.

В скорошен разговор за сп. Interview пуерториканският рапър сподели, че ако музикалната му кариера не е била успешна, е щял да се занимава с кулинария. "Виждах готвенето като нещо творческо, защото имаш възможност да изработиш свои собствени ястия, да създадеш свой собствен вкус", обясни пред изданието той.

Въпреки това Бенито Окасио, както е истинското му име, призна, че от малък винаги е имал желание да създава музика. "Всъщност много мечтаех да направя музикална кариера. Връщах се вкъщи след училище и сядах направо на компютъра, където правех бийтове и се учех да записвам", допълни той.

По негови думи тогава не е имал очаквания, че ще му излезе късметът в това поприще. "Казвах си, че не знам какво ще стане с мен, ако не успея". Бенито отбеляза също, че именно "несигурността" му го е отвела и в университет по-късно, където завършил своето висше образование. "Трябваше да съм реалист, докато се опитвах да следвам мечтите си", каза той. "Не исках да мързелувам, мислейки, че ще получа всичко наготово, затова отидох в колеж", добави изпълнителят. "Имах си работа тогава (опаковал е хранителни продукти), благодарение на която имах пари поне за бензин".

Усилената работа на Bad Bunny явно се е отплатила. Към момента той има 12 хита в топ 10 на класацията Billboard Hot 100, сред които "Tití Me Preguntó", "Dakiti", "Mia" и "Moscow Mule". Музикантът е носител и на три награди "Грами" и седем латиноамерикански.