Той може да е голям и силен, може да плашил мнозина на ринга като кечист, може да е най-печелившият актьор за 2019 и 2020 г., но когато стане дума за нуждите на малката му дъщеря Тиана, Дуейн Джонсън - Скалата мигом се превръща във "Феята на зъбките". С други думи готов е да изпълни всяко нейно желание.

Вижте снимки на Скалата и дъщерите му >>

Като доказателство Скалата привежда една от скорошните си публикации в Инстаграм, на която виждаме снимка как големият, мускулест човек помага на дъщеря си да се изпишка върху тревата. Нищо толкова странно, все пак, когато едно 2-годишно дете каже, че му се пишка, един родител трябва веднага да обърне внимание на нуждите му.

Това е направил и Дуейн Джонсън, който обрисува случката по следния начин:

"Когато им се ходи по нужда, това е!

Малката Тиа каза, че трябва да се изпишка. Казах ѝ, че няма никакъв проблем, да пишка в памперса, а аз после ще го сменя. Тя отказа да го направи в памперса (за което не мога да я виня) и поиска да се изпишка на тревата. Разбира се, ние сме в нашия двор, няма проблеми, така че татко ще я заведе да пикае на тревата.

Но тогава тя реши да промени условията (и за това не мога да я обвинявам) и да поиска да я държа през това време, за да не стъпи върху Lava Monster (Лава чудовището).
Така... аз я държах, докато се изпишка... право върху белите ми кецове.
И, ако някога намеря това Лава чудовище, здравата ще го сритам...
(ще нося този скъп спомен върху кецовете си всеки ден)".
 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от therock (@therock)

Последователите на Скалата в социалната мрежа са доста развеселени от поста му, а някои от тях коментират, че бащинството изглежда точно по този начин. Други пък го поздравяват, че е добър баща, което си личи от множеството му публикации, посветени на неговите малки момичета.

Скалата има общо три дъщери - Симон, която е плод на любовта му с първата му съпруга Дани Гарсия и малките Джазмин (на 5 години) и Тиана (на 2 години) от настоящата му съпруга Лорън Хашиян.

Актьорът и бивша звезда на кеча наистина десетки пъти е споделял снимки и видеа от времето, което прекарва с момичетата, докато играе на кукли с тях или им прави прически и се впуска във всякакви други забавни занимания с Джазмин и Тиана, докато са вкъщи.