Въпреки твърдението, че Биляна Дол и Валери Божинов са подновили отношенията си, никой от тях не е потвърдил информацията. Преди почти 2 седмици двамата бяха засечени от репортер във врачански хотел, който ги видя да обядват заедно, а след това да се качват към стаята на футболиста.

Вижте снимки >>

Досега, обаче, никой от тях не е потвърдил тази информация, макар наскоро да се носеше мълвата, че не само са се събрали отново, но и че Дол прави всичко по силите си да убеди спортиста да си осигури трансфер в Турция. Според слуховете, ако това се случи, тя ще го последва в съседната ни страна.

И при все, че в медийното пространство се пишат всякакви спекулации около възродената им връзка, в профилите им дори липсват техни общи снимки. Възможно е просто да странят от масовото внимание и да искат да запазят дискретността на евентуалния си втори романс.

За сметка на това сръбкинята, като че ли, не пази нищо друго в тайна, понеже публикува все по-изкусителни свои кадри в официалната си Инстаграм страница.

На снимките Биляна е по бански... или без, разкривайки отличната си фигура. 44-годишната брюнетка показва на своите 160 хил. последователи, че годините са просто цифра и независимо от възрастта, човек действително е на толкова години, на колкото се чувства. А по всичко личи, че тя се чувства прекрасно и не го крие.

"Безкрайно слънце, безкрайно веселие, безкрайно лято", написа тя към последната си фотография, на която позира облечена в черно-бял бански от две части край басейн.

На друга фотография, на която е топлес и прикрива бюста си с ръка, тя постави следното послание:

"Сексапилът не е в това, което обличаш, а в начина, по който се чувстваш. Колкото повече страст таиш към себе си и своя живот, толкова повече страст ще изпитват останалите към теб."