Представата на повечето мъже, относно семейната идилия, може да се формулира така - съпругата да изглежда добре, но и да бъде истинска богиня (предимно) в кухнята. Все пак хората казват, че любовта минава през стомаха (най-вече). Оказва се, че световният шампион по културизъм за 2009 г. - Димитър Димитров, определено е постигнал мечтата на повечето представители на силния пол, когато е срещнал половинката си Биляна Йотовска.

Вижте снимки >>

Брюнетката не само е красива, но кулинарните ѝ умения не отстъпват на външността ѝ. Преди часове в официалната си Инстаграм страница тя публикува няколко кадъра и видео клипове, които доказаха и двата факта.

На снимките тя позира заедно с две от колежките си в танцувалното шоу "The Secret Garden", което наскоро отпразнува 10 години от създаването си. Момичетата носят ръчно изработени костюми, които разкриват голяма част от телата им. Йотовска е с черно-бяло трико на зигзагообразни мотиви, изрязан сутиен с камъни, а през талията ѝ минава широк колан, който е свързан с множеството огърлици на шията ѝ. На главата ѝ стои футуристичен аксесоар, от който излизат множество огромни пера.

"Още от самото начало на "The Secret Garden Show" диктуваме модара в клубния живот на България", гласи посланието към галерията.

Едно от изображенията, на които е сама и позира пред "водопад от вериги", тя сподели и като история в сайта за фотосподеляне.

"Мога да изглеждам така, мога и домашен хляб да правя", написа тя към фотографията.

И за да аргументира думите си, тя качи фотография и кратко видео, на които разкрива, че е приготвила хлебче с черници, чиято рецепта е включена в книгата ѝ "Наръчник за здравословен живот". Фитнес моделът пусна изданието на българския пазар през август т.г.