Краят на септември пристигна с осезаемо захлаждане и дъждове, но малко преди температурите да се понижат, климатът беше достатъчно благосклонен, осигурявайки на любителите на лятото още няколко слънчеви дни.

Вижте снимки на Биляна >>

Точно по това време фитнес моделът - Биляна Йотовска, която прекара по-голямата част от жаркия сезон по плажната ивица на родното Черноморие, реши да се наслади на чистия въздух и живописната природа на Банско в компанията на семейството си.

Вчера красавицата публикува снимки в официалния си Инстаграм профил, на които се вижда, че тя, съпругът ѝ - Димитър и дъщеря им Никол си прекарват повече от добре, отдали се на активна почивка и спа процедури.

На един от кадрите тримата позират облечени в хотелските халати, а на друг Йотовска е сложила наследницата си в скута и я дарява с нежна целувка по бузата.

Разбира се, брюнетката не изневери на себе си и сподели в социалната мрежа малко по-провокативно изображение, на което е по бански от две части, влязла във водите на басейн.

"Последни слънчеви лъчи през септември! ... Три дни 100% релакс!", гласи посланието към фотографията.

Преди броени часове тя зарадва отново последователите си, качвайки нов фотос, на който загрява и се разтяга на открито, сред природата на Бъндеришка поляна.

"Не пропускам да раздвижа тялото си максимално дори и по време на разходка! Кой е казал, че стречингът е скучен? Не забравяйте разтягането, то е важна част от всяка тренировка или пък... разходка", написа Биляна.

В средата на август тя пусна новата си книга със заглавие "Наръчник за здравословен живот", която е втора за нея. В изданието Йотовска споделя 73 диетични авторски рецепти за всички, които искат да направят първата крачка към оформено и стегнато тяло като нейното.