Макар че в момента слънцето щедро разлива лъчите си навън, сутринта не обещаваше такъв ден. Захлаждането по това време на годината е факт и скоро ще трябва да извадим още по-топлите си дрехи от гардероба, готвейки се за зимата.

Наистина, още през почивните дни синоптиците предричат чувствително захлаждане и спад в температурата. А мъглите, особено в София, са задължително явление почти всяка сутрин.

За да ни помогне да се преборим с тези неприятни факти, фитнес моделът Биляна Йотовска има перфектната рецепта. Преди часове красавицата публикува снимки по бельо, към които написа:

"Всички усетихме, че навън времето захладня, но с това бельо няма как да не стане горещо!"

Вижте кадрите >>

Йотовска често разгорещява почитателите си в социалната мрежа с подобни фотографии, на които показва перфектно изваяната си фигура по бански или по бельо. И ако през миналата година повечето кадри, на които Биляна показва чар и сексапил, бяха от красиви близки и далечни дестинации, плажове и басейни, то през последните месеци повечето снимки на фитнес модела са от дома ѝ, което е свързано с ограничените пътувания и изолация заради коронавирус пандемията.