Майката на Бионсе, Тина Ноулс, разказа пред Vogue, че дъщеря й е било доста срамежливо дете, което в един момент е било и тормозено от връстниците си.

"Бионсе беше много срамежлива и понякога я тормозеха. Дойде момент, в който се застъпи за другите, не за себе си. Тя застана зад тях. Ставам емоционална, когато говоря за това, бях толкова горда с нея", разкрива Ноулс пред модната библия, където сподели любимите й моменти със своите три момичета - Би, Соланж и Кели Роуланд.

По думи на Тина Соланж е подписвала петиция в училище, когато е била едва пети клас, което показва, че винаги е била активистка. Би и Соланж са деца от бившия й съпруг Матю Ноулс.

Впрочем Тина често споменава и Роуланд като своя трета дъщеря. Тя е започнала да живее с тях на 11-годишна възраст.

"Това е моето бебе. Кели винаги е била това дете, което просто се е опитвало да защити всички", добави тя.

View this post on Instagram

A post shared by Tina Knowles (@mstinaknowles)

Тина не пести комплименти относно децата си. Наскоро в Инстаграм пост написа: "Всяко дете е различно! Но всичко е толкова специално. Вярвам, че децата се раждат със своите индивидуалности. Трите ми момичета се справиха с нещата от живота много различно. Запознайте се с личността им и уважавайте индивидуалността. Никога не сравнявайте негативите, винаги хвалете положителните разлики."