Вчера Райън Рейнолдс, който наскоро стана баща за трети път, отново на момиченце, навърши 43 години. По този повод неговата съпруга и майка и на трите му деца, което си е истинско постижение за холивудската двойка - Блейк Лайвли, публикува доста странна снимка в Инстаграм. На нея Блейк буквално бърка в носа на Райън.

Вижте кадъра >>

До снимката актрисата е написала:

"Добър съм го намерила. Честит рожден ден, Райън!"

Невероятната Салма Хайек също избра Инстаграм пост, за да честити рождения ден на своя колега. Тя публикува страхотна снимка на двамата, до която казва:

"Да, Райън, използвам рождения ти ден, за да публикувам тази снимка, на която аз не изглеждам толкова зле, а ти си направо съсипан. И използвам възможността, за да ти напомня, че щеше да ми изпращаш джин за рождения ми ден, който БЕШЕ ПРЕДИ ПОЧТИ ДВА МЕСЕЦА. Ако искаш да видиш още свои снимки, прегледай сторито ми. А, честит рожден ден между другото."

Райън Рейнолдс и Салма Хайек

Снимка: Instagram

Самият Рейнолдс също публикува снимка в сторито си в Инстаграм по повод 43-я си рожден ден. Отново сред природата и на фона на балони и лагерен огън.

Миналата седмица с пост в социалните мрежи той потвърди, че е станал баща за трети път отново на момиче. Двамата с Блейк Лайвли имат две по-големи дъщери - Джеймс на 4 години и Инес - на 3.