Не остана много до старта на новата учебна година, а с наближаването на средата на септември подготовката на учениците, които скоро пак ще заемат местата си в класните стаи, тече с пълна сила.

В този период много от нас си припомнят своето време, прекарано в гимназията. Някои се сещат за училището с любов и носталгия, докато други не пазят чак толкова приятни спомени.

Вижте Брад Пит като ученик >>

Един от тези, които определено с радост се връщат към конкретния период от живота си, безспорно е Брад Пит. Едва ли за някого ще е изненада, че актьорът, многократно определян за секссимвол, е бил сред популярните деца и стоял на върха на училищната йерархия.

Според биографията му "Brad Pitt, Biography of a Superstar" той винаги е получавал само отлични оценки, играл е тенис и е бил част от отбора по дебати.

Наред с всичко, той също така е вземал активно участие в училищни постановки и мюзикъли... Очевидно въпреки любовта си към спорта, от малък е усещал, че съдбата му ще бъде тясно свързана с актьорската професия.

Единственият спорт, с който "не се е разбирал", бил бейзболът.

"Тренирах борба, а за една година дори и гмуркане... всичко, но не и бейзбол", споделя звездата в свое интервю, което е интересно предвид участието му във филма "Moneyball", в който бейзболът е в центъра на целия сюжет.

Едно нещо със сигурност обаче не се е променило за бившия съпруг на Анджелина Джоли... И това е вниманието, което е получавал от страна на нежния пол. И тогава Пит е карал краката на момичетата да oмекват само с един поглед.

Вижте как той е изглеждал в ученическите си години.