Неувяхващата Бриджит Нилсен, втората съпруга на Силвестър Сталоун с когото се снимат в "Кобра" през далечната 1986 година, развълнува минувачите покрай Народния театър с присъствието си. 

Embed from Getty Images

59-годишната актриса, която умее секси да пука балончета от дъвки, беше разпозната от киномани, наобиколили я за селфи. Един от тях, познат като човека кадър, Кирил Евтимов, предостави снимката с удоволствие. 

Embed from Getty Images

Бриджит, която преди пет години роди петото си дете, е в страхотна форма. Позната като най-високата жена, изиграла главна роля във филм, тя помолила Кирил Евтимов да се повдигне на пръсти, за да не стърчи над него. 

Embed from Getty Images

Супер сексапилната актриса от диско ерата Бриджит, е на снимки у нас за римейк на "Червената Соня", подготвян от Millennium Media. След България екипът се пренася в Гърция. 

В някои издания пише, че камерата се е завъртяла още през август. Все още не е оповестено каква е историята, нито кои са в главните роли и каква е точно тази на Нилсен. Очаква се филмът да е готов през 2023 година. 

Embed from Getty Images

Червената Соня се ражда на страниците на "Марвел". За главната роля се все пак се спряга Матилда Луц, а за режисьор М. Джей Басет. 

Embed from Getty Images