Докато вторият по големина син на семейство Бекъм - Ромео, се снима за корицата на италианския Vogue, то неговият по-голям брат - 21-годишният Бруклин Бекъм се снима с приятелката си Никола Пелц.

Двамата годеници заснеха страхотна фотосесия в черно-бяло, заставайки пред обектива на фотографското дуо Luigi and Iango, показвайки искрена любов и дълбока привързаност помежду си.

Вижте снимки на двойката >>

Към снимките им, публикувани в профилите и на двамата с Инстаграм, се виждат следните послания:

"Моето момиче", "Никога няма да те пусна", "Толкова съм щастлив, че си моя!" и "Обичам те!", е написал Бруклин.

Бекъм показа и в няколко кадъра, че е татуирал очите на Никола на врата си. Под тях е татуирано също и любовно писмо от годеницата му, което гласи:

"Мое любимо завинаги момче, чети тези думи винаги, когато се чувстваш тъжен. Искам да знаеш колко си обичан. Имаш най-красивото сърце, което познавам, и се надявам да не се налага да живея нито ден без любовта ти. Невероятен си. Знай, че можем да преминем през всичко заедно, ако дишаш дълбоко и ми се довериш. Обичам те повече от всичко. Твоята бъдеща съпруга".

Бруклин и Никола се сгодиха през юли миналата година, но явно ще изчакат още със сватбата, най-вече заради коронавирус пандемията, която все още е парализирала целия свят и провеждането на такива пищни тържества не е възможно.