"Ние сме семейство", написа Деми Мур в Инстаграм и публикува снимка, на която тя и бившият ѝ съпруг позират весели, заедно с трите им дъщери, настоящата жена на Брус - Ема и техните две дъщери.

Деми е тази, която е най-близо до Брус и го е прегърнала. Наскоро двете семейства показаха, че са обединени в трудностите с болестта на актьора, афазия. Преди седмица се появи информация, че състоянието му никак не се подобрява и че близките му се молят за коледно чудо. Говори се, че ценят всеки миг, прекаран с него, а доколко е сериозно положението, все още нищо официално не е съобщено. 

Брус Уилис е обграден от любовта на жените и дъщерите си и това личи от коледна семейна снимка, споделена от Деми Мур в Инстаграм, пише "People". На кадъра са Деми, Брус и трите им дъщери - Талула, на 28 години, Скаут, на 31 и Румър, на 34, както и настоящата съпругата на актьора Ема Хеминг Уилис и двете им дъщери, 8-годишната Евелин Пен и Мейбъл Рей, на 10. 

Ема и Брус

Снимка: Инстаграм

Големите дъщери на Брус, също публикуваха фотоси от семейната вечеря на своите профили. Талула написа, че обича майка си и баща си и цялото си семейство. 

Уилис държи кучето на Талула, Пилаф

Снимка: Инстаграм

Семейството на Уилис обяви през март, че той се оттегля от продължилата десетилетия актьорска кариера след като бе диагностициран с афазия, болест, която причинява езиково разстройство, което "въздейства на когнитивните му способности".

"Това е наистина предизвикателен момент за нашето семейство и ние сме толкова благодарни за вашата нестихваща любов, състрадание и подкрепа", добавиха тогава те. "Преминаваме през това като силна семейна единица и искахме да привлечем феновете му, защото знаем колко много означава той за вас, както и вие за него. Както Брус винаги e казвал, "Изживей го" и заедно планираме да направи точно това".