Моника Белучи винаги е била еталон, по който мъжете са сравнявали останалите дами. Красотата ѝ остава неподвластна на времето и дори сега - почти на 55, тя е пример за нежност, изящност и обаяние.

Вижте снимки >>

Фигурата ѝ винаги е била безупречна, като всъщност това е една от многото причини през 80-те години на миналия век Моника да бъде една от най-известните манекенки в столиците на модата - Милано, Париж и Ню Йорк. Тялото ѝ е толкова съблазнително, че през годините не един режисьор е пожелал да покаже във филмите си колкото се може повече от него.

И въпреки че повечето хора познават добре извивките на хубавицата, италианското издание на "Vanity Fair" явно не е преценило добре пищните форми на Белучи.

Списанието се е спряло на брюнетката за августовския си брой, но на корицата се забелязва един малък гаф... За основна снимка са избрали тази, на която Моника, тематично за сезона, се разхлажда във водите на басейн. Дотук всичко е добре, но явно стилистите на "Vanity Fair" не са успели да определят точния размер на банския костюм, който са дали на секссимвола да облече. Чашките на целия бял бански, който носи Белучи, са значително по-малки от необходимото и бюстът ѝ прелива от тях. Всъщност размерът не отговаря до там, че едната презрамка минава направо през гърдата ѝ.

Но въпреки грешката, не може да се отрече, че Моника изглежда абсолютно съблазнително и нищо не е в състояние да промени този факт.