Всеки мечтае за живот като на кино. Монотонността, с която ежедневието бавно тече, принуждава човека да следва едни и същи "утъпкани пътеки" отново и отново. Ето защо повечето хора копнеят за вълнуващи преживявания, подобни на тези в холивудските продукции, които да внесат тръпка в живота им.

Вижте снимки на Брад >>

Учудващо обаче е, че дори звездите, играещи в същите тези ленти, провокирали възхищение у зрителите, желаят подобни незабравими усещания. Защото - едно е ги пресъздаваш, съвсем различно е да ги преживееш.

И някои от тях действително успяват да ги изпитат...

Един от тези късметлии е съпругът на Кристен Бел - 44-годшиният актьор Дакс Шепард. Но противно на повечето очаквания, партньор в неговия филм, превърнал се в реалност, не е жена му, а колегата му Брад Пит.

Сцена 1: Имало едно време в Холивуд едно силно мъжко приятелство

През септември миналата година телевизионната водеща Елън Дедженеръс изненада Дакс, който тогава временно я заместваше на малкия екран, с видео съобщение от неговия идол Брад Пит.

"Малко си падам по Шепард", призна бившият съпруг на Анджелина Джоли, с което накара Дакс да обезумее от щастие.

Сега, 4 месеца по-късно, тяхната "връзка" е дори още по-силна.

Сцена 2: Когато Дакс срещна Брад

"Двамата излязохме на "среща". Не се шегувам. Бе точно в негов стил - грандиозна. Качихме се на хеликоптер, който ни отведе до състезателна писта, където бяхме само двамата и карахме мотоциклети. Почувствах се като Джулия Робъртс в "Хубава жена". Очаквах хеликоптерът да се спусне на Родео Драйв и той да ме остави да се развихря в един от магазините по улицата с неговата кредитна карта. Нямаше да ме изненада, ако се бе случило. Толкова невероятно беше. Брад е всичко, което съм се надявал. Той атакува пистата точно като героя си в "Троя"... Ахил - войн върху две гуми", сподели Шепард в предаването на Елън.

Дакс, който е женен за Кристен Бел от 2013 г. и има две деца от нея, сподели надеждите си следващия път двамата със звездата от "Боен клуб" да се озоват на плаж.