Даниел Петканов, по-познат у нас като Лудия репортер от малкия екран, е пострадал в инцидент с кросов мотор, но за щастие състоянието му не е тежко. За неприятната слука разказа самият той в последната си публикация в социалната мрежа.

"Много добре мина бойното кръщене", гласи посланието към галерия, съдържаща кратки видео клипове и снимки, показващи последствията от злополуката.

Вижте снимки на Даниел >>

След като е загубил контрол над превозното средство, което е карал на поляна, съпругът на Александра Богданска е паднал от него. На кадрите се вижда, че Петканов има наранявания и на двата крака - единият е пострадал в областта на коляното, а другият - под него. Сериозни охлузвания има и на едното си бедро - в горната му странична част.

"От кръвта не се вижда, но ми прозира костта. Изглежда като нищо, но си наболява", казва Даниел.

Бившият участник в предаването "VIP Brother" е проявил лекомислие, качвайки се на машината без нужната екипировка, вместо това той носи сиво долнище на анцуг и червена тениска, която по ирония на съдбата има бял с надпис на гърдите, изписващ името на екшън поредицата видеоигри "Grand Theft Auto".

Множество от последователите му в Инстаграм го упрекнаха за неговата безотговорност.

"С анцуг къде си тръгнал? Екипировката е 95% сигурност. Не си прави шега със спорт, който сега тепърва започваш и не разбираш!", написа един от почитателите му, на което Пектанов отговори с "Абсолютно си прав, взех си поука".

"Много безотговорно от ваша страна! Имате семейство, мислете! Представям си моят съпруг да го направи това...", гласи друг коментар, с който Даниел отново се съгласи, пишейки, че е научил урока си по трудния, но заслужен начин.