По принцип се намираме в онзи период на година, в който любителите на горещите усещания обичайно вече правят планове как да стигнат до плажната ивица, за да се отдадат на своята първа морска авантюра, полагаща началото на традиционната за предстоящия сезон поредица от незабравими приключения. Вместо това обаче в момента привържениците на жарките емоции по всяка вероятност гледат през прозореца, изпълнени с тъга, докато се чудят кога времето навън най-после ще реши да се нагласи спрямо висящия на стената календар, за да съвпадне с настоящия сезон.

Както обаче е казал някога древногръцкият философ Хераклит - "Всичко тече, всичко се променя"... А в това число и климатът, който отдавна не е това, което някога беше. Ако някога човек свързваше края на месец май с пробуждането на живака в термометрите, започващ постепенно да покачва своите нива, предоставяйки му чудесна възможност за отдих край морския бряг, то сега той го асоциира с упоритостта на дъжда, изсипващ се безспир от небето, принуждаващ го да стои кротко между четирите стени на своя дом.

Вижте снимки >>

Това обаче далеч не означава, че навсякъде по света реалността е толкова мрачна, колкото у нас. Напротив, както неотдавна Дарина Йотова, по-позната като Дара, припомни на своите над четиристотин хиляди последователи в Instagram, по света все още има места, които се радват на благоприятни метеорологични условия. Точно като Маями, където всъщност цари вечно лято. Там певицата се озова по време на съвместното си турне с Дони, провело се в Съединените американски щати и Канада, в чиито предели двамата бяха преди повече от месец. И макар изпълнителката на "Родена такава" отдавна да стъпи отново на родна почва, едва наскоро тя реши да сподели няколко снимки от престоя си зад океана.

Брюнетката качи в личния си профил галерия от две изображения и едно видео, на които позира пред фотографския обектив на лазурен бряг, облечена в червен бански от две части с изрязана кройка, разкриваща пищните извивки на нейното тяло. На първия кадър тя се е облегнала на едно от множеството палмови дръвчета, редящи се по парещия пясък, като е затворила очи, наслаждавайки се на нежния допир на слънчевите лъчи, галещи кожата ѝ. На втория тя вече се е обърнала с гръб към камерата, отдалечавайки се от нея, докато на краткия клип, който допълва поста ѝ, се вижда как тя искрено се радва, подскачайки по плажната ивица.

Преди дни медиите у нас предадоха, че Дара е била засечена в хотелски комплекс, намиращ се в Равда, заедно с мъж, който поразително много приличал на Евгени Генчев от предаването "Ергенът". Физическата прилика между двамата била толкова голяма, че първоначално персоналът и посетителите на мястото решили, че тя е започнала романтична връзка с пианиста, само че след като се вгледали по-внимателно в него, осъзнали, че той не този, за когото го помислили.

Варненката рядко говори за своя партньор Ервин Иванов, който е доктор по фармакология, развиващ бизнес за преработване на индустриален коноп в съседна Румъния. Нещо повече, тя не е качвала техни общи снимки във виртуалното пространство от три месеца насам, когато двамата бяха на почивка в Занзибар. Този факт и досега кара мнозина да си постоянно да си задават въпроса дали са заедно, или са се разделили.

Дара с приятеля си

Снимка: Официален профил в Instagram