Днес всички говорят за DARA. Чуваме гласа ѝ по радиото и телевизията, четем за успехите ѝ в медиите, виждаме визията ѝ на огромни билбордове из страната като част от кампании на световни модни брандове. През последната година тя заслужи не едно отличиe като "Жена на годината" и "БГ Модна Икона" в категория музика. Сега певицата инвестира впечатляващата си музикална идентичност и артистизъм в нов проект, озаглавен "In My Head". Сингълът излиза и с премиера на официално видео.

"In My Head" e плод на успешното сътрудничество между "Вирджиния Рекърдс" и италианското "Studio 20", собственост на българката Дариана Куманова. Благодарение на дългогодишната ѝ работа на италианския музикален пазар, тя организира студийни сесии на DARA с диджей/продуцентското трио ROOM9, което през последните две години създава впечатляваща колекция от 64 песни. Резултатът е динамично парче с електро-денс заряд и силно послание - "In My Head". Музиката е на Daniele Azzena, Дариана Куманова, текста пише Alma Dowdall, а музикални продуценти са ROOM9.

Този проект e още едно доказателство за силата на международните колаборации и отразява стремежа на DARA за реализация на световната сцена. По промотирането на "In My Head" са обединили сили няколко интернационални екипа. По маркетинг кампанията на териториите на Чехия, Словакия, Унгария и Полша ще работи световният лейбъл Sony Music, а компанията Gamma Music се е заела с активностите в Армения, Азербайджан, Беларус, Казахстан, Киргизстан, Молдова, Таджикистан и Узбекистан.

Някои от най-големите медийни групи в Италия вече са потвърдили подкрепата си и са отправили покана към DARA за участие в техни продукции и фестивали. Първата от тях е в деня на премиерата на "In My Head" на сцената на престижния италиански фестивал - "Al Via Il Tezenis Summer 2023", организиран от едно от най-слушаните и популярни техни радиа - "Radio 105". Следват изяви на бляскави сцени като "Battiti Live" в Пулия, Италия, и "Sunny Hill" в Тирана, Албания.

Премиерата на официалното аудио и видео на "In My Head" бе на 9 юни във всички дигитални платформи, в ТВ и радио ефира и YouTube каналa на "Вирджиния Рекърдс".

Снимка: Вирджиния Рекърдс