Стане ли въпрос за приятелството, всеки има своя собствена представа и дефиниция за него. Думите, с които може да бъде описана тази специална връзка между хората, са наистина много и все пак присъствието на три от тях в списъка е просто задължително - лоялност, честност и подкрепа.

Неотдавна Дарина Павлова разкри на своите последователи в социалната мрежа какво е нейното определение за тези близки отношения. По случай скорошния рожден ден на д-р Катарина Ана Ловсън - собственичка и редактор на престижно лайфстайл списание, вдовицата на Илия Павлов публикува в своя Инстаграм профил галерия от две техни изображения, придружени мило послание.

Вижте снимки >>

"Приятел е някой, който разбира твоето минало, вярва в твоето бъдеще и те възприема такъв какъв то си - дори, ако остаряваш. Тя е невероятна на червения килим и невероятно забавна зад кулисите. Благодаря ти, че си такава приятелка", пише брюнетката в поста.

На първият кадър двете позират пред обектива преди старта на първото издание на международният филмов фестивал "Cana Dorada", провело се в началото на тази година в Домениканската република. За повода Дарина е избрала нежна полупрозрачна бяла рокля от тюл с флорални мотиви, която бе декоративно пристегната под бюста и в талията, съчетана с дълги висящи обеци и гривна с камъни, а Ловсън се е спряла на разкроена бяла риза с навити ръкави и дълга черна пола с висока талия на множество плисирани етажи.

Снимка: Официален профил в Instagram

"Прекрасна моя, Дари... Не се притеснявай, няма да кажа нищо лошо. Ти си невероятна жена, както и мил приятел, който е готов винаги да ме защити. Уча се от теб всеки ден. Обичам те много... и извинявай, че понякога мога да бъда досадна", отговори ѝ с чувство за хумор Катарина.

В средата на август блондинката публикува снимка, направена на борда на яхта, плаваща по водите на Червено море, на която е в компанията на най-приближените си. Разбира се, Дарина също присъства.

"В тези критични времена за всички нас е наложително да се усмихваме и почиваме по-често. За мен няма нищо по-хубаво от това да прекарвам времето си с тези страхотни, силни и забавни жени. Понякога животът затваря пред нас една врата, за да отвори друга", гласи текстът към фотографията.

Снимка: Официален профил в Instagram

На 30 май т.г., когато Дарина навърши 57 г., Ловсън качи снимка от миналогодишното ѝ тържество в Истанбул, на което е била сред гостите.

"Светът има нужда от повече жени като теб, жени, които не спират да се смеят и наслаждават на живота", категорична е собственичката на изданието.

Рожденият ден на Дарина в Истанбул

Снимка: Официален профил в Instagram