Вероятно някои от зрителите на "Маскираният певец" се чудят защо от известно време Владо Пенев не е част от предаването, а мястото му сред панелистите всяка седмица бива заето от различен гост. Една от причините за отсъствието му е, че преди няколко дни актьорът навърши 62 години, а наздравиците за личния си празник реши да вдигне в... екзотичния Дубай, където е вечно лято.

Спътница в престоя му в Обединените арабски емирства е неговата близка приятелка Марта Вачкова, а тяхна домакиня е Дарина Павлова, която от години пребивава в Близкия Изток. Скоро след като самолета на артистите кацна в далечната страна, в Инстаграм се появиха техни снимки в компанията на вдовицата на бизнесмена Илия Павлов. Двете дами пуснаха общо селфи в социалната мрежа, което бързо бе харесано от хиляди потребители.

Вижте снимки >>

"Старото приятелство е най-ценно! Хубаво е, че сте го съхранили през годините", написа една от почитателките на Вачкова към фотографията, в чиито коментари се включи и колежката ѝ Катерина Евро, наричайки ги хубавици.

Скоро след това, под формата на 24-часова история в платформата, се появи и изображение, на което Дарина прегръща рожденика.

Дарина и Владо Пенев

Снимка: Официален профил в Instagram

"Единственият и неповторим Владо Пенев", гласи посланието към него.

По-късно тримата отидоха да видят с очите си светлинно-музикалното шоу на най-големия фонтан в света, който официално бе открит съвсем наскоро и вече е вписан в Книгата с рекордите на Гинес.

Но удоволствията на компанията съвсем не приключват тук, понеже преди броени часове те се насладиха на приказна вечеря под звездите, състояла се насред пясъците на пустинята. Дарина сподели няколко кратки видео клипа, показващи организацията на събитието, които бяха придружени с текста на хитовата песен на Стинг - "Desert Rose".

На кадрите се вижда, че те разполагат със собствен бар, обслужван от многоброен персонал, редица меки кресла, тенти, декорирани с лампи, дълга маса, от която става ясно, че към тях са се присъединили още хора, и няколко къта за отдих, ако някои от членовете на групата решат да се отделят от останалите, за да говорят на спокойствие с чаша охладено бяло вино в ръка.

В разгара на вечерта, Дарина публикува снимка, заснета от Пенев, показваща как си почива, легнала върху едно от креслата.