Дарина Павлова написа емоционално обръщение, посветено на покойния й съпруг Илия Павлов. Оказа се, че на днешната дата двамата имат 30-годишен брачен юбилей.

"Няма значение дали ти си бил перфектен или аз съм била перфектна - стига да сме били перфектни един за друг, любовта ще живее завинаги!!! Любов като нашата идва само веднъж в живота", написа в Инстаграм вдовицата на един от най-богатите българи, добавяйки хаштагове #onthisday 30 years #aniversary #love #forever.

"Илия Павлов е мъжът на моя живот, никой друг. Любовта с Илия ми даде всичко. Срещата с него бе съвсем случайна и никога не съм мислила, че той ще е мъжът на моя живот. Нещата се развиха от само себе си и между нас пламна любов. Ние бяхме един тандем. Бяхме абсолютно всичко. Когато на мен ми липсваше нещо, той ми го даваше, когато на него му липсваше, аз му го давах. Даже не беше нужно да си говорим. От поглед разбирах какво трябва да се направи. Той също, което е рядкост, особено когато един мъж расте бързо напред в обществото и трупа капитал. Илия ми даде всичко, както, предполагам, и аз на него", е казвала в интервюта Дарина Павлова. Тя сподели още, че портретът му неизменно стои в стаята за закуска в дома й в САЩ.

Как живее Дарина Павлова днес вижте ТУК>

Собственикът на империята "Мултигруп", оценена от полското списание "Wprost" на 1,5 милиарда долара, беше застрелян от снайперист пред офиса му през 2003 г. Подбудителите и извършителят на това убийство остават неразкрити.

Снимка: Инстаграм на Дарина Павлова