Независимо от различните предания, обиколили няколко пъти света надлъж и шир, твърдящи, че хубостта на Клеопатра VII е надценена, историята винаги ще помни последната египетска владетелка от династията на Птолемеите, произлизаща от Птолемей I Сотер - военноначалник на Александър Македонски, като една от най-привлекателните жени, живели през вековете, а доказателство за това е факта, че тя е успяла да плени сърцата на най-коравите мъже по онова време. Все пак не напразно днес името ѝ се приема като синоним на думата "красота".

Поради тази причина сравнението с царицата на някогашната антична цивилизация, наричана още "Дар от Нил", би било истински комплимент за всяка дама. Именно като такъв го прие и Дарина Павлова, която наскоро реши да използва едно от множеството приложения в социалните мрежи, приканващо потребителите на различните платформи да убият малко време, уж надзъртайки в своето минало, за да разберат каква е била съдбата им в миналото.

Вижте снимки на Дарина >>

Според апликацията, която навярно би сменила отговора си с едно натискане на бутона "Опитай пак", в миналото вдовицата на бизнесмена Илия Павлов е била господарката на Египет, владееща цели седем езика, която е родена през 69 година пр. н. е. и чието пълно име означава "Богинята Клеопатра, любимка на баща си".

Снимка: Официален профил в Instagram

Очевидно обаче паралелът с нея изобщо не е успял да изненада брюнетката, тъй като в своето послание, придружаващо скрийншота на резултата в Инстаграм акаунта ѝ, тя обяснява, че и преди ѝ се е случвало да бъде съпоставяна със съблазнителката на Юлий Цезар и Марк Антоний.

WINBET - победата е на един клик разстояние! (18+)

"Понякога играя тези онлайн игри просто за забавление и не за първи път ме свързват по някакъв начин с нея", признава тя.

В поста си Дарина цитира думите на древногръцкия историк и философ Плутарх, който пише, че външният вид на Клеопатра съвсем не е бил така възхитителен, че да накара хората, имали честта да я видят, да онемеят от захлас, но нейната мъдрост и характер, подплатяващи визията ѝ, са били най-големите ѝ оръжия.

Снимка: Официален профил в Instagram

"Това си ти", коментира преди ден публикацията една от почитателките на Павлова, съгласявайки се напълно с резултата на приложението.