Предвид факта, че избухналата през март т.г. пандемия вече месеци наред държи човечеството в плен на собствените им домове, лишавайки битието им дори от най-елементарните поводи за радост, в последно време все повече хора полагат множество усилия да разнообразят ежедневието си, внасяйки доза вълнение в него. А една от онези, които със сигурност се справят повече от успешно с въпросното начинание, е Дарина Павлова.

Няма никакъв спор, че брюнетката определено знае как да се наслаждава на живота, въпреки трудното за всички ни време. Така например преди часове тя публикува снимки и кратки видео клипове като 24-часови истории в личния си Инстаграм акаунт, разкриващи, че в момента се намира в един от най-впечатляващите подводни ресторанти в света.

Вижте снимки >>

"5.8 Undersea Restaurant" е сочено за най-голямото заведение в света, изградено изцяло от стъкло, чийто дъгообразен купол, разкриващ спираща дъха гледка към обитателите на Индийския океан - от риби през акули до октоподи, тежи 400 метрични тона и се простира на 90 кв. метра площ. То е разположено на Хуравали, Малдивите, и отваря врати в края на 2016 г., а името му идва от дълбочината, на която се намира - точно 5.8 метра под повърхността на водата.

Снимка: Официален профил в Instagram

Мястото разполага само с 10 маси, което означава, че посетителите могат да се насладят на спокойна атмосфера, лишена от присъствието на големи и шумни компании. За да стигнат до него, гостите трябва да минат по кея на курорта и да се спуснат по извита и дълга стълба. Както може да се очаква, цените на блюдата, изброени в менюто, не са никак евтини, но според мненията на потребителите в интернет пространството, които са имали възможността да ги опитат, всяка стотинка си е заслужавала.

И как може да бъде иначе, при положение, че за кухнята му отговаря германският шеф Бьopн вaн дep Йoвep, ĸoйтo разполага c eĸип oт шecтимa мaйcтopи-гoтвaчи. Те превръщат всяко ястие в истинско произведение на изкуството, чиято визия конкурира дори смайващата подводна гледка.

Снимка: Официален профил в Instagram

Преди броени часове вдовицата на бизнесмена Илия Павлов сподели кадър, на който позира до стъклената конструкция на мястото. На него тя е облечена в ефирна рокля със свободна кройка в прасковен цвят, чийто десен тематично е изпъстрен със сини и оранжеви корали, кореспондиращи с тези на фона зад нея.