Само по себе си лятото е вълнуващо приключение, наситено с редица незабравими преживявания... Или поне такава е представата за него на всяко дете, което неизменно бива впечатлено от която и да по-различна случка, подала се на хоризонта на иначе добре познатото ежедневие.

С течение на годините обаче това възприятие постепенно се променя. Растейки, човек осъзнава, че интересните събития в битието всъщност не са чак толкова много, както е предполагал в миналото, тъй като малките неща, изграждащи дните на съществуването му, вече са спрели да му правят впечатление.

Вижте снимки >>

Но въпреки това съществува втори шанс, чрез който може да си припомни изгубените по пътя трепети, а именно чрез погледа на собствените си наследници. Всеки родител би потвърдил, че времето с неговите деца го кара да изживее наново онзи прекрасен ранен период в личната си история, през който светът все още му се е струвал любопитно и интересно място.

Точно както със сигурност би сторила Дария Симеонова, която, благодарение на своя син, преоткрива хубавите страни на живота. Наскоро звездата от "Диви и щастливи" реши да направи последователите си в Инстаграм съпричастни със своята радост, публикувайки снимки от почивката си по нашето Черноморие, където се забавлява заедно с малкия Макс.

Актрисата сподели галерия от три кадъра, показващи на зрителя как е навлязла във водата на естествения басейн до колене и вдигнала във въздуха момчето. По лицата и на двамата се разливат широки усмивки, причинени от игрите с вълни, както е написала към изображенията Симеонова, поставяйки и емотикони във формата на делфини и платноходки.

"Моята любов", гласи един от хаштаговете към публикацията ѝ.

Разбира се, предвид факта, че се намират на плаж, тя е облечена в бял бански със сини шарки от две части, разкриващ стегнатото ѝ тяло, което поддържа с йога. Самата тя неотдавна сподели със своите последователи в социалната мрежа, че първоначално е изпитвала резерви към системата за физически, умствени и духовни практики, но впоследствие е разбрала, че греши.

"Преди около 6-7 години реших, че за да развивам тялото си, което е един от най-важните актьорски "инструменти", ще е много хубаво да практикувам йога... Дишане, гъвкавост, контрол, баланс, концентрация, връзка на ума с тялото... Всички тези качества биха били само от полза на един човек. Но... дотогава за мен йогата беше най-скучният и бавен спорт.

Все пак един ден се обадих в едно йога-студио. След като обясних на момичето от другата страна на телефонната слушалка, че йогата е супер скучно нещо, тя преглътна удивлението си и ме увери, че има доста активни практики.. На 15-тата минута от практиката от мен капеше пот, цялото ми тяло трепереше, а съзнанието ми не побираше идеята как ще издържа още 75 минути! Издържах. На финала бях уморена, но препълнена е красиви и градивни усещания. Започнах да ходя редовно, виждах как тялото и способностите ми се развиват след всяка практика.

Йогата се превърна в мое любимо занимание. Никога повече не я нарекох "спорт", защото тя е много повече от това! Спортувам много други неща (Е... в последните 2 г. предимно "гледане на дете", но и това не е за подценяване), а йогата е нещо като удоволствие и време за самата мен", сподели преди време тя.