Дъщерята на популярния актьор Джъд Лоу публикува в своя личен Инстаграм акаунт галерия, съдържаща две нейни снимки без грим.

На споделените от нея кадри двадесетгодишната Айрис, която е модел, очевидно тъкмо излиза от банята, тъй като позира пред фотографския обектив с мокра коса и без капка грим, като показва лицето си в близък план. За часове публикацията ѝ събра над 41 000 харесвания.

Вижте снимки >>

Това обаче съвсем не е първият път, в който 20-годишната наследница на актьора споделя кадри, разкриващи естествената ѝ красота. По принцип тя има навика често да споделя подобни изображения с последователите си в платформата, когато е на плаж. В акаунта ѝ често се появяват редица дръзки публикации, показващи я без следа от макиаж, облечена в изрязани бански костюми, които разкриват голяма част от тялото ѝ.

От фотографиите ѝ човек спокойно може да заключи, че голямата дъщеря на холивудската знаменитост определено не е от срамежливите представителки на нежния пол. Точно обратното, брюнетката е съвсем наясно с факта, че външният ѝ вид е мощно оръжие, с което си служи с лекота, съдейки от хилядите харесвания и коментари към постовете ѝ.

Така например през октомври Айрис публикува своя снимка с прозрачна рокля на бранда "Клан" и черен бански костюм, която нажежи до червено виртуалното пространство.