Певицата Алиша Бет Мур, по-известна като Пинк, винаги е била популярна с интересните си прически и бунтарския си дух. От години Пинк ходи късо подстригана, като напълно се разграничава от общоприетото правило, че жената трябва да е с дълга коса, за да бъде красива. Е, Пинк е и доказателство за противното.

По всичко личи, че дъщеря ѝ Уилоу е решила да тръгне по пътя на майка си, ако не в сферата на музиката, то поне следвайки стайлинга ѝ.

Самата Пинк сподели снимка в своя Инстаграм профил, на която двете с Уилоу са много усмихнати, а 9-годишното момиче е с къса руса коса. Не може да се отрече, че двете си приличат все повече.

Вижте кадъра >>

Уилоу Сейдж Харт е първото дете на Пинк и състезателят по мотоциклетизъм Кари Харт. Двамата са женени от 2006 г. насам. Имат и по-малък син на име Джеймисън, който е на 3 години. Наскоро Пинк бе споделила, че с момченцето са преболедували от Covod-19 и това е било едно от най-ужасните неща в живота ѝ.

За щастие сега певицата отново показва щедрата си усмивка пред своите последователи в социалната мрежа. И то с порасналото си момиче.