Пол Уокър беше един от любимците на Холивуд, не само заради таланта и визията си, но понеже притежаваше и безкрайна доброта, с която печелеше останалите. След участието му в поредицата "Бързи и яростни", почитателите му единствено нарастваха. Когато загина при автомобилна катастрофа през 2013 г., много хора страдаха за него... Днес, след 6 години, тъгата им още не е отминала, особено тази на близките му.

20-годишната дъщеря на Пол - Медоу Уокър използва официалната си страница в Инстаграм, за да отдаде почит на покойния си баща, като сподели негова снимка.

Вижте кадъра >>

На изображението, разкриващо миг от ваканция на актьора, се вижда как той плува в океански води и се усмихва на... диво прасе.

"Мисля за теб", написа Медоу към кадъра, който е първата ѝ публикация в социалната мрежа от 2017 г. насам.

Фотографията привлече вниманието на Джорджана Бустър, която партнира на Уокър във високоскоростните екшън филми.

"Обичам тази снимка", написа актрисата, която обаче не беше единствената колежка от продукцията, оставила своето послание.

"Почитател на животните и океана! Никога не бях виждал този кадър! Толкова е готин!", коментира Тайрийз Гъбсън, също част от семейството на "Бързи и яростни".

Дъщерята на Пол рядко използва социалната мрежа, а последният път беше преди 2 години, когато отново почете паметта на баща си. Тогава, ако той бе жив, на същия ден щеше да навърши 44 години. Затова тя пусна свой детски кадър, на които танцува заедно с Пол.

Медоу, единственото дете на Пол Уокър и бившата му съпруга Ребека Сотерос.

Снимка: Официален профил в Instagram